Hintamme alenivat lokakuussa!

01.12.2015, klo 12:16Kommentteja 0

Sähkön markkinahinta on laskenut ja myös me olemme laskeneet omia tarjoushintoja. Tarjoamme yksityisasiakkaille määräaikaisia sähkönmyyntisopimuksia kilpailukykyisellä hinnalla. Näin varmistat kiinteän sähkönmyyntihinnan kahdeksi vuodeksi.


Ukkopekan silta iltavalaistuksessa! Kuvaaja: Leinot / Naantali


Määräaikaiset tarjoushintamme Naantalin kaupungin alueella ovat 31.12.2017 saakka (sis. alv 24 %):

                                                 Perusmaksu                  Energiamaksu

Yleissähkö                             3,00€/kk                           4,55 snt/kWh
Kausisähkö                            3,50€/kk                           5,40 snt/kWh  Talviarkipäivä*
                                                                                            4,25 snt/kWh  Muu aika**

*) Talvikausi on viiden kuukauden pituinen, yhtäjaksoinen aika 1.11.–31.3.

Talviarkipäivä on ajalla 1.11.–31.3. arkipäivisin (maanantai-lauantai) klo 7.00–22.00.

**) Muu aika on 1.4.–31.10. ja lisäksi talvikaudella (1.11.–31.3.) klo 22.00–7.00 sekä sunnuntaipäivät.


Tarjouksemme sisältää vain sähkön myyntihinnat. Tarjoushinta ei korvaa voimassa olevia määräaikaisia sopimuksia ja on tarkoitettu vain kohteisiin, joissa pääsulake on kokoa 1x25A - 3x63A.

Muista myös uudet sähkötuotteemme: Kvartaali- ja SPOT-tuotteet

Olemme ottaneet käyttöön läpinäkyvästi hinnoitellut ja suoraan sähkön pörssihintaan sidotut energiatuotteet. Toinen on hinnaltaan kolmen kuukauden välein vaihtuva Kvartaali-tuote ja toinen on kuukausittain hinnaltaan vaihtuva SPOT-tuote.

Kvartaali-tuote

Kvartaali-tuotteen sähkön hinta tarkistetaan neljä kertaa vuodessa, aina kolmen kuukauden välein. Koko vuosi jakaantuu neljään hintajaksoon, jotka ovat 1.1.–31.3., 1.4.–30.6., 1.7.–0.9. ja 1.10.–1.12.

Sähkön hinta pysyy samana kolmen kuukauden jakson ajan. Muutokset noudattavat pohjoismaisen sähköpörssin markkinahinnan ennusteita. Kvartaali-tuotteen sopimus on voimassa toistaiseksi kahden viikon irtisanomisajalla. Uudesta hinnasta ilmoitamme asiakkaillemme aina 30 päivää ennen seuraavaa hintajaksoa.

SPOT-tuote seuraa markkinahintaa tunneittain!

SPOT-tuotteessa maksat sähköstä aina oikean markkinahinnan. Sähkön hinta on pohjoismaisen sähköpörssin tuntihinta lisättynä myyjän marginaalilla ja perusmaksulla. Vuorokauden jokaiselle tunnille on oma hintansa.

Sähkön hinta määräytyy Nord Pool Spot -sähköpörssissä ko. tunnille Suomen hinta-alueen ELSPOT-tuotteella. Hinnat vahvistuvat aina edellisenä päivänä noin klo 15 mennessä seuraavan vuorokauden kaikille tunneille. Suomen hinta-alueen hinnat ovat avoimia ja niitä voi seurata internetistä: http://www.nordpoolspot.com/Market-data1/Elspot/Area-Prices/FI/Hourly/?view=table  

Voit tilata Kvartaali tai SPOT-tuotteen internet-sivuillamme olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. (02) 436 2900.

 

OnLine-palvelut

Muistattehan kirjautua OnLine-palveluumme nettisivujen pääsivun yläreunasta. Ensimmäisellä käyntikerralla tarvitset sähkölaskusta asiakasnumeron ja toimituskohteen numeron. Palvelussa Naantalin Energian asiakkaat voivat selata kulutus- ja asiakastietojaan. Kohdasta Energiaraportointi löytyvät kulutustiedot niin kuukausi-, päivä- kuin jopa tuntitasolta.

Tulosta

Kommentit


Osallistu keskusteluun